• 0212 293 93 35 Cumhuriyet Caddesi No:157 Harbiye İstanbul bilgi@vizeislemleri.com
  • 0312 970 03 00 Tunali Hilmi cad. No:109/5 Kavaklidere Çankaya Ankara ankara@vizeislemleri.com

Vietnam Vizesi


Acenteliğimiz ile Vietnam vizesi almak çok kolaydır, Bize ulaşmanız halinde tüm süreç hızlıca organize edilebilir.  ( C1 Belgesi tarafımızdan temin edilebilir) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları; Lacivert (UMUMİ) Pasaport : VİZE ALMAK ZORUNDADIR Yeşil (HUSUSİ) Pasaport : VİZE ALMAK ZORUNDADIR Gri (HİZMET)

Acenteliğimiz ile Vietnam vizesi almak çok kolaydır, Bize ulaşmanız halinde tüm süreç hızlıca organize edilebilir.  ( C1 Belgesi tarafımızdan temin edilebilir)

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları;
Lacivert (UMUMİ) Pasaport : VİZE ALMAK ZORUNDADIR
Yeşil (HUSUSİ) Pasaport : VİZE ALMAK ZORUNDADIR
Gri (HİZMET) Pasaport : VİZE ALMAK ZORUNDADIR
Kırmızı (DİPLOMATİK) Pasaport : VİZEYE GEREK YOKTUR

Vietnam Vizesi için gerekli evraklar ve işlemler hakkında genel bilgi aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Bu evrakları bize ilk etapta mail ile iletmeniz yeterlidir, Sonrasında tüm süreç bizim tarafımızdan hızlıca koordine edilecektir.

  • En az 6 ay geçerli pasaport
  • Otel ve uçak rezervasyonları ( Acenteliğimiz size bu konuda yardımcı olabilir.)
  • 2 adet vesikalık resim
  • Kişinin ev ve işyeri adres ve telefon bilgileri
  • Çalıştığınız/ Ortağı olduğunuz şirketten büyükelçiliğe ilişkin vize talep yazısı
  • Vietnam Göçmenlik ofisinden adınıza gelen davetiye ( Bunu sizin yerinize biz sağlayabiliriz)

Total Vize ücreti eğer davet bizim tarafımızdan gelecek ise xxx Usd( Bize ulaşın.)

Daveti siz sağlıyorsanız xxx USD’dir. ( Bize ulaşın.)

Davetiyenin hazırlanması ve gelmesi işlem süresi 5-7 iş günüdür.

Vize operasyon süresi 3 iş günüdür.

Lütfen güncel fiyatları ve İşlem sürelerini Müşteri temsilcisinden teyit ediniz.


Express uygulaması mevcuttur, başvurudan sonraki iş gününde hazır olmaktadır. (Normal vize ücretinden farklı olarak express farkı bulunmaktadır.)

VİETNAM VİZESİ  MÜRACAATINDA  DİKKAT  EDİLMESİ  GEREKEN  ÖNEMLİ  UYARILAR !

Vietnam vizesi  sayfamızın  üst  kısmında  yer  alan  evrakların  haricinde  07 Ocak  2012  tarihinde  yeni  bir  uygulamasına  geçmiştir. Vietnam  Vizesi’ne  başvuracak  yolcuların  mutlak  suretle vietnam turistik vizesi için   yerel   makamlarından ( Vietnam göçmenlik bürosundan onaylı )  C-1 belgesini  getirtmeleri  gerekmektedir.  C-1  belgesi  olmayan  yolcular  hiçbir  suretle  Vietnam vizesi’ne başvuru  yapmaları mümkün değildir. Başvuru  için  gerekli  olan  tüm  otel  konaklaması, uçak bileti ve C-1  göçmenlik  belgesinin tamamını  firmamız   Panama Tur  sizlere  temin etmekte  olup  Ankara  Vietnam  Büyükelçiliğine vize  başvurusu  yapmaya  yetkili  acentesidir. Vietnam vizesi  çok girişli  ve  uzun  süreli  vize  seçenekleri  için  detaylı  bilgileri  şubemizden  alabilirsiniz.

 

SIK SORULAN SORULAR

  • Vietnam Vizesi işlemleri ortalama kaç gün sürmektedir ?
  • Vietnam Vizesi  işlemlerinde  en  uzun  süren  işlem  C-1  Belgesinin  teminidir. Vize  işlemleri  Vietnam Büyükelçiliğin’ de  ortalama  2-3  iş  günü  sürmektedir.  Ancak  vize  için  gerekli  olan  C-1  Belgesinin Vietnam  yerel  makamlarından  gelmesi  ortalama  10-12  iş  günüdür. Yani  bu  süre  ile  toplam  işlemler  ortalama  15  iş  günü  sürmektedir. Seyahat  gerçekleştirecek  olan  yolcularımızın  minimum  20-25  gün  kala  tarafımıza  başvuru  yapmaları  önemle  rica  olunur.Expres  C-1  ve  vize  hizmetleri  için  şubemizden  bilgi  alabilirsiniz.

 

  • Vietnam’a  Ticari amaçla  gitmek  istiyorum  bu  şekilde  karşı  taraftaki  partner  firmadan  kaşeli  imzalı  davetiye  gelirse  başvuru  yapabilirmiyim?
  • Vietnam’ a  ticari  amaçla  gidecek  olan  yolcularında  turistik  vize  türünde  olduğu  gibi  karşı  taraftaki  partner  firmalarının  göçmenlik  bürolarına  başvuru  yaparak  B-1  davetiyesi  temin  etmeleri  gerekmektedir. Vietnam vizesi  işlemlerinde  ki  tüm  başvurular  Vietnam daki  göçmenlik  bürolarından  gelecek  vize  tipine  uygun  davetiye  dışında  başvuru  yapmaları  mümkün  değildir.

 

  • Daha  önceden  yaklaşık  3-4  vietnam  vizem  bulunmaktadır.  Ve  ortalama  her  defasında  1  aylık  turistik  vize  alıyorum. Şimdi  uzun  süreli  bir  Vietnam  vizesi  almam  mümkün mü?
  • Vietnam Vizesi  genelde  kısa  süreli  ortalama  1  aylık  olmasına  rağmen  daha  önce  3-4  vietnam vizesi  bulunan  yolcularımızın  uzun  süreli  vize  almaları  mümkün  olabilmektedir. İlk  veya  ikinci  sefer  Vietnam vizesi  başvuruları  için  uzun  süreli  vize  almak  söz  konusu  değildir.  Detaylı  bilgi  için  şubemizden  bilgi  alabilirsiniz.

 

Vietnam Vizesi İçin Gerekli Belgeler

Adınız (gerekli)

Epostanız (gerekli)

Alıcı

Alıcının Eposta Adresi (gerekli)

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir