• 0212 293 93 35 Cumhuriyet Caddesi No:157 Harbiye İstanbul bilgi@vizeislemleri.com
  • 0312 970 03 00 Tunali Hilmi cad. No:109/5 Kavaklidere Çankaya Ankara ankara@vizeislemleri.com

Kanada Vizesi İşlemleri


Kanada: Diplomatik, Hizmet, Hususi ve Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabidir.  Kanada’ya seyahat edecek olan yolcularımızın Seyahat sağlık sigortası yaptırmaları opsiyoneldir. Sigorta işlemleri ile ilgili olarak 0212 243 74 64 ten bilgi alabilirsiniz. Tüm Türkiye’den Kanada başvurularınızı İstanbul ofisimizden hizmetimizle

Kanada: Diplomatik, Hizmet, Hususi ve Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabidir. 

Kanada’ya seyahat edecek olan yolcularımızın Seyahat sağlık sigortası yaptırmaları opsiyoneldir. Sigorta işlemleri ile ilgili olarak 0212 243 74 64 ten bilgi alabilirsiniz.

Tüm Türkiye’den Kanada başvurularınızı İstanbul ofisimizden hizmetimizle yapabilmekteyiz.

Eğer geçerli Amerika Vizeniz var ise Size özel Evraksız vize işlemleri opsiyonumuz mevcuttur.

Geçerli Amerika Vizeniz var ise bizi aramanız yeterlidir.

Kanda Vize Başvurularının Süreleri
Kanada Vize başvuruları ortalama ortalama 7 -14 iş günü içerisinde yanıtlanmaktadır.

Kanada Vizesi İçin Gerekli Evraklar

 İşveren olarak vize başvurusu

Kanada Ticari Vizesi ;
*Kanada Vize formları
*En az 6 ay geçerliliği olan pasaportunuz
*2 Adet Vesikalık Arka Fonu Beyaz Vesikalık Fotoğraf
*Antetli Kâğıda Kanada Büyükelçiliği-Konsolosluğu Dikkatine Ticari Seyahat Detayları ve Gidilecek Tarih Aralığını Belirten Dilekçe (orijinal)
*Şirket Faaliyet Belgesi Yeni Tarihli (fotokopi)
*Şirket Vergi Levhası (fotokopi)
*Şirket Ticari Sicil Gazetesi (fotokopi)
*Şirket İmza Sirküleri (fotokopi)
*Banka Hesapları
*Ticari Amaçlı Seyahat İse Onaylı Ticari Davetiye
*Kalınacak Tarih Aralığında Otel Rezervasyonu
*Uçak Bileti Rezervasyonu
Ticari Vize Başvurularında İşveren, Çalışan Kişi Evrakları Aynıdır Sadece Çalışanlardan Ssk İşe Giriş Bildirgesi Ek Olarak İstenmektedir.

Kanada Turist Vizesi ;
*Kanada Vize formları
*En az 6 ay geçerliliği olan pasaportunuz
*2 Adet Vesikalık Arka Fonu Beyaz Vesikalık Fotoğraf
*Antetli Kağıda Kanada Büyükelçiliği-Konsolosluğu Dikkatine Yazılmış Dilekçe (orijinal)
*Şirketin İmza Sirküleri (fotokopi)
*Şirketin Son Tarihli Vergi Levhası (fotokopi)
*Şirketin Son Üç Aylık Faaliyet Belgesi (fotokopi)
*Şirketin Sicil Gazetesi (fotokopi)
*SSK İşe Giriş Bildirgesi (fotokopi)
*Hesap Cüzdanı
*Kredi Kart Fotokopileri
*Otel Rezervasyonu
*Uçak Bileti Rezervasyonu

Kanada Emekli Vizesi ;

*Kanada Vize formları
*En az 6 ay geçerliliği olan pasaportunuz
*2 Adet Vesikalık Arka Fonu Beyaz Vesikalık Fotoğraf
*Kanada Büyükelçiliği-Konsolosluğu Dikkatine Yazılmış Dilekçe
*Vize Bitiş Tarihinden Sonra En Az 6 Ay Geçerliliği Olan Pasaport
*Emeklilik Cüzdanı Fotokopisi
*Varsa Gayrimenkul Tapuları Fotokopileri
*Banka Hesap Cüzdanının Fotokopileri
*Kredi Kartı Fotokopileri
*İsim Detaylarının da Belirtildiği Onaylı Davetiye ya da Otel Rezervasyonları
*Uçak Bileti Rezervasyonu

Kanada Öğrenci Vizesi ;

*Kanada Vize formları
*En az 6 ay geçerliliği olan pasaportunuz
*2 Adet Vesikalık Arka Fonu Beyaz Vesikalık Fotoğraf
*Anne ya da Babanız Tarafından Kanada Büyükelçiliği-Konsolosluğu Dikkatine Yazılmış Dilekçe (ıslak imzalı)
*Öğrenci Olduğunuza Dair Öğrenci Belgeleriniz
*Anne ya da Babanızın sizi Finans Eden Kişinin Gayrimenkul Tapu Fotokopileri,Banka Hesapları,Kredi Kart Fotokopileri Maddi Durum Gösterir Belgeleri
*Sizi Finans Eden Kişi Eğer Çalışıyorsa Şirket Evraklarının Fotokopileri
*Öğrenim Göreceğiniz Okuldan Yaptırdığınız Okul Kayıt Belgeleriniz(öğrenim amaçlı başvuru)
*İsim Detaylarının da Belirtildiği Onaylı Davetiye ya da Otel Rezervasyonları
*Uçak Bileti Rezervasyonu

Kanada Ev Hanımı Vizesi ;
*1 Adet Tam Doldurulmuş ve Vize Başvuru Sahibi Tarafından İmzalanmış Kanada Vizesi Başvuru Formu
*Orijinal 2 Adet Yeni Çekilmiş Arka Fonu Beyaz Vesikalık Fotoğraf
*Vize Bitiş Tarihinden Sonra En Az 6 Ay Geçerliliği Olan Pasaport
*Kanada Büyükelçiliği-Konsolosluğu Dikkatine Yazılmış Dilekçe (orijinal)
*Varsa Gayrimenkul Tapuları Fotokopileri
*Banka Hesap Cüzdanının Fotokopileri
*Kredi Kartı Fotokopileri
*İsim Detaylarının da Belirtildiği Davetiye ya da Otel Rezervasyonları
*Uçak Bileti Rezervasyonu
*Eşiniz Çalışıyor ve Masraflarınızı Karşılıyorsa Şirket Evrakları,Banka Hesapları ile Birlikte Büyükelçilik Dikkatine Dilekçe Yazmalıdır

Not ; *ABD,Kanada,Schengen ,Avustralya Vizelerinden Herhangi Birini Daha Önce Almamış Kişiler Büyükelçilik Tarafından Görüşmeye Çağırılabilirler.Büyükelçilik Ek Evrak Talep Edebilir.

Kanada Vizesi İçin Gerekli Belgeler

Adınız (gerekli)

Epostanız (gerekli)

Alıcı

Alıcının Eposta Adresi (gerekli)

2 yorumlar
  1. Orhan Soylu

    19 Eylül 2016 at 01:45

    Kanada Vizesini Evraksız olarak almak mümkün mü ? Geçerli amerika Vizem var, Ne kadar ödemem gerekli ve son olarak 10 yıllık kanada vizesi alabilir miyim

    Reply
    • admin

      admin

      19 Eylül 2016 at 01:48

      Sayın Soylu,

      Evet Eğer amerika vizeniz var ise, pasaport süreniz deuygunsa evraksız olarak 10 yıllık Kanada vizesi alabilirsiniz.
      işlemler çok kolay olup, Son değerlendirme konsolosluk tarafından yapılacak ve eğer herşey uygunsa 10 yıllık turistik ya da ticari kanada vizesi almanız mümkündür.

      Ödeme detayları konusunda size ulaşacağız , ve en uygun şartlarla vize işlemleriniz konusunda destek olacağız.
      İstanbul Ankara ve İzmir ofisleri ile size yardımcı olmaya çalışacağız.

      Reply

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir